Informatie

Classiccarpartsnet is een website voor de verkoop van onderdelen die ik door de jaren heen heb verzameld voor (semi)klassieke auto’s. Alle verkopen betreffen privé verkopen. Er wordt geen BTW in rekening gebracht en er wordt geen factuur verstrekt. Alle onderdelen zijn gebruikt, tenzij anders wordt aangegeven in de advertentie. Alle prijzen zijn in Euro’s en zijn exclusief verzendkosten. Alle foto’s betreffen foto’s van de onderdelen de worden aangeboden. Er wordt geen gebruik gemaakt van stock foto’s. Ik ben bereikbaar op sales@classiccarpartsnet.nl.

Waarom heb ik deze onderdelen?

In de afgelopen twintig jaar heb ik diverse Porsche’s 924 en 944 in mijn bezit gehad. Door de jaren heen heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan met deze types Porsche. Momenteel ben ik in de afrondende fase van de restauratie van een Porsche 944 Turbo. Gedurende het bezit van de Porsche’s heb ik grote hoeveelheden originele Porsche onderdelen verzameld. Een aantal onderdelen zijn nieuw aangeschaft bij Porsche dealers die hun magazijn wilden opruimen. De onderdelen die ik niet kan gebruiken voor mijn eigen Porsche bied ik via deze website te koop aan. Dat betreffen nieuwe, gereviseerde en gebruikte onderdelen. Wanneer een onderdeel beschadigd is, dan zal dit vermeldt worden in de advertentie en zichtbaar zijn op de bijgevoegde foto’s. De foto’s betreffen altijd foto’s van het onderdeel dat wordt aangeboden. Wanneer ik van een onderdeel meerdere heb, dan zal van ieder onderdeel foto’s worden gemaakt.

Accepteer ik retouren?

De verkopen betreffen privé verkopen. Ik geef geen garantie en verwacht dat jij zelf onderzoekt of een onderdeel geschikt is voor jouw auto. Op zich accepteer ik geen retouren, maar neem altijd contact met mij op wanneer je niet tevreden bent over het onderdeel dat je hebt ontvangen. Ik zal mijn best doen om de onvrede bij je weg te nemen.

Betalingsmogelijkheden

Onderdelen dienen te worden betaald voordat ze worden verzonden. Je kan betalen via PayPal en via een bank overboeking. Uiteraard kan ik je een betalingsverzoek sturen via de mail.

Verzending

Verzending worden gestuurd via PostNL. Zie de website van PostNL voor de actuele tarieven. Ik breng uitsluitend de kosten van de verzending in rekening. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de verpakking en het verpakken. Na ontvangst van de betaling zal het pakket uiterlijk de volgende dag worden verzonden. Indien er is gekozen voor een verzendmethode met track en trace ontvang je na verzending de track en trace code via e-mail. Voor Internationale verzendingen is track en trace alleen tegen meerprijs beschikbaar.

Zijn dit alle onderdelen die ik heb?

Nee! Kan je een onderdeel op de website niet vinden stuur me dan gerust een mail. Mocht ik het niet hebben, dan kan ik je waarschijnlijk doorverwijzen naar een andere aanbieder van Porsche onderdelen.